Miskolci Semmelweis Kórház és Egyetemi Oktatókórház Szülészet - Nőgyógyászati Osztály

 

A Szülészet-Nőgyógyászati Osztály Alapítványa :

 

 

A Meddőség Eredményesebb Kezeléséért és a Csontritkulás Megelőzéséért Alapítvány

Címe: 3529 Miskolc, Csabai kapu u. 9-11.

Az Alapítvány adószáma:18404595-1-05

Az Alapítvány számlaszáma: ERSTE BANK HUNGARY RT.  11994002-02404651


Az Alapítvány célja:

Anyagi eszközökkel támogatni a gyógyítás tárgyi, személyi és technikai feltételeinek javítását.Elősegíteni a beteg nők, a várandósok és az újszülöttek korszerű ellátásához szükséges feltételek fejlesztését.
Támogatást nyújtani a Szülészet-Nőgyógyászati Osztályon dolgozó orvosoknak,egészségügyi szakdolgozóknak a szakmai közéletben, a hazai és külföldi szakmai és tudományos konferenciákon, továbbképzéseken való részvételhez.

Az Alapítvány nyílt,politikai pártoktól független, a gazdálkodás eredményét kizárólag az alapító okiratban megfogalmazott célokra használja fel.Az Alapítvány gazdálkodása a számviteli törvénynek és a kapcsolódó jogszabályoknak megfelel.

Támogatási lehetőségek:

1. Eseti pénzátutalással ( "sárga csekk"vagy banki átutalás )

Az Alapítvány közhasznú Alapítványként tevékenykedik, ezért kérésére az átutalt támogatásról adóigazolást állítunk ki, amely a támogatásként folyósított összeg adóalapból történő levonását,cégeknél költségkénti elszámolását biztosítja.

Az Alapítvány számlaszáma: Erste Bank Hungary Rt.  11994002 – 02404651


2. A személyi jövedelemadója 1%-ának felajánlásával

A személyi jövedelemadózásról rendelkező törvények lehetővé teszik, hogy az adózó az éves személyi jövedelemadója 1%-ának közcélú felhasználásáról rendelkezzen. A törvény előírásainak Alapítványunk megfelel.

Kérjük, hogy lehetőségei szerint személyi jövedelemadója 1%-át Ön is Alapítványunk támogatására ajánlja fel! Felajánlásáról a személyi jövedelemadó bevallással egyidejűleg rendelkezhet, a következő módon:

1. Amennyiben személyi jövedelemadóját önbevallással állapítja meg, úgy az adóbevallási csomagban kell elhelyeznie egy lezárt postai szabvány borítékot. A borítékon fel kell tüntetnie a saját nevét, a lakcímét és az adóazonosító jelét. A borítékban kell elhelyeznie azt a rendelkező nyilatkozatot, amelyben az Alapítvány adószámát és nevét lehet megjelölni a következők szerint:

Az Alapítvány Adószáma : 18404595- 1 – 05

Kedvezményezett neve: A Meddőség Eredményesebb Kezeléséért és a Csontritkulás Megelőzéséért Alapítvány

2. Amennyiben a személyi jövedelemadóját a munkáltatója állapítja meg, úgy legkésőbb az adótörvényben meghatározott időpontig a munkáltatónak adhatja át rendelkezését adójának 1%-áról az előző pontban leírtak szerint elkészített zárt borítékban. Rendelkezését így a munkáltató továbbítja az adóhatóságnak.

 

3. Egyéb segítséggel

Alapítványunk, ezzel a Szülészet-Nőgyógyászati Osztály munkájának támogatása más módon is lehetséges:

- a szülőszoba és a kórházi szobák berendezésének fejlesztése

- orvosi műszerek, szülőszobai és műtői gépek,eszközök vásárlása

- az újszölöttek,a kismamák és a betegek ellátásához szükséges tárgyi eszközök adományozása

- egyéb, a támogatók lehetőségeiből adódó,sokszor számunkra is kellemes meglepetésként megjelenő támogatási forma

 

Minden nyilvános megjelenés, ahol munkánkat,eredményeinket, céljainkat ismertethetjük jótékony hatással van Osztályunkra. Kérjük, bármilyen ötlete van, amivel úgy érzi, hogy szeretne hozzájárulni munkánk sikeréhez, lépjen velünk kapcsolatba!


Szíves támogatását köszönjük !

 

Az Alapítvány nevében:

Dr.Hajas Sándor , az Alapítvány kuratóriumának elnöke

Dr.Lőkös Béla , Dr.Erényi Réka , Dr.Vrastyák Péter, a kuratórium tagjai

 

 

 


TELJES NÉZET | WEBDESIGN: IT PROGRESS Kft.